Ritalasi

Ritalasi on vuonna 1966 perustettu pitkän linjan lasialan ammattilainen. Vuosikymmenten kokemus takaa lasialan huippuosaamisen.

Pienistä kellaritiloista aloittanut perheyritys toimii nykyisin Tampereella Messukylässä n 2500 neliön tiloissa.

Tuotteiden erinomaisen laadun takaavat tuotannossa käyttämämme parhaat raaka-aineet ja komponentit. Lasit tehtaallemme tulevat pääsääntöisesti kansanvälisiltä raaka-lasifirmoilta, kuten AGC ja Pilkington. Suurten lasilevyjen (6000 mm * 3210 mm) lasilevyjen leikkaus ja käsittely tapahtuu automatisoiduilla leikkuulinjoilla. CNC-koneella tehdään mm. muotoleikkuut, reijitykset, koloukset, hionnat ja mahdolliset kuviot laseihin.

Ikkunalinjallamme pystymme valmistamaan ikkunat pienistä mökki-ikkunoista aina seinän kokoisiin (jopa 3000 mm * 4000 mm) maisemaikkunoihin. Pystymme räätälöimään ikkunat myös vaativiin saneerauskohteisiin. Toteutamme täysin autenttiset ikkunat nykypäivän vaatimuksilla ja U-arvolla.

Ritalasin pitkiin perinteisiin kuuluvat myös 24 h päivystys sekä korjaus- ja asennuspalvelu.   Asennuspalvelumme on tunnettu nopeudesta, tinkimättömästä työnjäljestä ja luotettavuudesta.

Kaikilla työntekijöillämme on suoritettuna työturvallisuuskortti ja pyrimme kouluttamaan henkilökuntaamme jatkuvasti.

Uskomme, että lasialan tuntemus ja osaaminen on meillä Suomen huippuluokkaa. Omistajamme ovat työskennelleet Suomessa lasialan sekä ikkuna-alan huipputehtävissä vuosikymmenten ajan.

Kysy mitä vaan lasista, niin me autamme.